Άντζελ Λέων | Angeltax

19 Ιανουάριος 2015 Γράφτηκε από 

“Μεταπτυχιακές Σπουδές Σ.Κ.Ε.-Ε.Α.Π. 

 

 

 

Μηχανογραφική τήρηση βιβλίων επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών και υποστήριξη μισθοδοσίας εφόσον υπάρχει προσωπικό.

Μηνιαίος υπολογισμός ΦΠΑ και πλήρης ενημέρωση της επιχείρησης για το ύψος του. Έγκυρη και έγκαιρη καταχώρηση παραστατικών των εσόδων και εξόδων της επιχείρησης.

Έλεγχος στη πορεία της επιχείρησης με ισοζύγιο κάθε 3 μήνες και στο τέλος της χρονιάς. Έλεγχος του εισοδήματος σε σχέση και με τα τεκμήρια σας.(αυτοκίνητα, σπίτια, κλπ).

Σύνταξη προσωπικών φορολογικών δηλώσεων οικογένειας και μελών επιχείρησης. Ενημέρωση τρεχόντων φορολογικών θεμάτων και των πληρωμών σας από τις ταυτότητες οφειλών με e-mail με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών. Δεν εισπράττουμε ποτέ χρήματα για εξόφληση υποχρεώσεων του πελάτη προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ενημέρωση των οφειλών σας έγκαιρα, ώστε να μπορείτε να κάνετε σωστή ρύθμιση τους. (φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ κλπ).

Έκδοση απόδειξης παροχής λογιστικών υπηρεσιών στην οποία προστίθεται ΦΠΑ και φόρος Ελεύθερων επαγγελματιών (Φ.Ε.Ε. 20 % πάνω στη καθαρή αξία) σε ποσό που θα συμφωνηθεί. Η πληρωμή του γραφείου μας μηνιαίως διασφαλίζει ευκολία στη διαχείριση και στην εξόφληση του από τους πελάτες μας με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται υπόλοιπα.

Σε περίπτωση σοβαρών θεμάτων που προκύπτουν σε δημόσιες υπηρεσίες παρευρισκόμαστε μαζί με το πελάτη προκειμένου να επιλυθούν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας.

  

Τα μελλοντικά σας σχέδια:

  • Η επιχείρηση μου στοχεύει στην αύξηση του πελατολογίου της με κάθε δυνατή ενέργεια. Η εξέλιξη της στο τεχνολογικό κομμάτι κρίνεται απαραίτητη δεδομένου ότι στη σύγχρονη εποχή είναι αναγκαία η παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων των επιχειρήσεων από οποιοδήποτε σημείο μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης και ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  • Η εξέρευση όσο το δυνατόν λύσεων νόμιμης φοροαποφυγής προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη της επιχείρησης μου θεωρείται επιβεβλημένη προϋπόθεση ώστε να διατηρηθώ στην δύσκολη ανταγωνιστική αγορά του ελεύθερου επαγγέλματος που ασκώ.
  • Είναι επίσης σημαντικό να επιτευχθεί η παρουσία της επιχείρησης μου σε πρόγραμμα επιδότησης από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα ελληνικό ή ευρωπαϊκής ένωσης εφόσον πληρώ τα κριτήρια. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε εξαιρετικά αρχικά τη βιωσιμότητα και περαιτέρω την ανάπτυξη της επιχείρησης στο μέλλον.

Χρήσιμες συμβουλές που θα δίνατε σε έναν νέο μελλοντικό επιχειρηματία

  • Η εποχή που διανύουμε απαιτει συνεχής ενημέρωση και διαρκή προσπαθεια για την υλοποίηση των στόχων του κάθε φιλόδοξου επιχειρηματία.Ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας θα πρέπει να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τις προκλήσεις,να τολμά και να είναι διατεθειμένος να στερηθεί από το προσωπικό του χρόνο.
  • Θα πρέπει να είναι συνετός στις αγορές του, στην επιλογή των συνεργατών του και να προσπαθεί να προωθεί συνεχώς τον εαυτό του εφόσον πρόκειται για άτομο που θα απασχοληθεί στο τομέα της παροχής υπηρεσίας. Η εξέρευση καινοτόμας ιδέας θα βοηθούσε εξαιρετικά σε μια εποχή που υπάρχει κορεσμός επαγγελμάτων και σκέψεων για νέα επιχειρηματικότητα.

 

Στοιχεία ιδιοκτήτη: Άντζελ Λέων, Μεταπτυχιακές Σπουδές Ε.Α.Π. -Σ.Κ.Ε.

Όνομα εταιρείας: Angeltax

Ιστοσελίδα: www.angeltax.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δημήτριος Καμπόλης | ΥouWeather

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google

JoomShaper