2ος Επιχειρηματικός Διαγωνισμός ΕΑΠ «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες»

«Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες»

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προκηρύσσει και φέτος τον 2ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες», έχοντας ως αποστολή την καλλιέργεια του καινοτομικού πνεύματος και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας των φοιτητών, των αποφοίτων, του προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας ευρύτερα.

Μετά την επιτυχή έκβαση του 1ου Επιχειρηματικού Διαγωνισμού το ακαδημαϊκό έτος 2015,  και σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και τον διαγωνισμό I-BANK Καινοτομία και Τεχνολογία, όπου ο νικητής του διαγωνισμού μας κ. Γεώργιος Μητραλέξης - μεταπτυχιακός φοιτητής της ΣΘΕΤ, με την επιχειρηματική του πρόταση “Smartfield”,  έφτασε στην 3η Φάση του διαγωνισμού της Εθνικής Τράπεζας και ανεδείχθη 5ος σε σύνολο 777 συμμετεχόντων και 436 επιχειρηματικών προτάσεων.

Φιλοδοξούμε και φέτος με τον 2ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες», να δοθεί η κατάλληλη ώθηση σε φοιτητές/φοιτήτριες και απόφοιτους/απόφοιτες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ στα επιχειρηματικά τους όνειρα και φιλοδοξίες.

Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές/φοιτήτριες και απόφοιτους/απόφοιτες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του ΕΑΠ.

 

1ος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΚΕ –ΕΑΠ

«ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πράξη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), έχοντας ως αποστολή την καλλιέργεια του καινοτομικού πνεύματος και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας των φοιτητών, των αποφοίτων, του προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας ευρύτερα, διοργάνωσε και ολοκλήρωσε τον 1ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες», Ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και συγκεκριμένα σε σύνδεση με το διαγωνισμό Ι-ΒΑΝΚ Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Διαγωνισμός ΜΚΕ

1ος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΚΕ –ΕΑΠ

«ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Η Πράξη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), έχοντας ως αποστολή την καλλιέργεια του καινοτομικού πνεύματος και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας των φοιτητών, των αποφοίτων, του προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας ευρύτερα, προχωρά στη διενέργεια του Επιχειρηματικού Διαγωνισμού «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες».

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google

JoomShaper