Ημερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Χίο

Στα πλαίσια του ερευνητικού συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή "SME E-COMPASS", το Επιμελητήριο Χίου συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Κορινθίας και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λήψης Αποφάσεων (ΔΕΛΑΠ – ΤΜΟΔ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εσπερίδα με αντικείμενο το Ηλεκτρονικό Εμπόριο την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Αργέντη 8. (link)

Ημερίδα για τη διεθνή συνεργασία του προγράμματος NBG Business Seeds με την Amazon

Στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενθάρρυνση και την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, πραγματοποιήθηκε (Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015) στο Αμφιθέατρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας, ημερίδα για την παρουσίαση της συνεργασίας του NBG Business Seeds με την εταιρεία Amazon. (link)

Ημερίδα ΜΚΕ ΕΑΠ Θεσσαλονίκη

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

"Καινοτομική Επιχειρηματικότητα - Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Success Stories Φοιτητών ΕΑΠ"

την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο ANATOLIA, Λαγκαδά 13.

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο (live streaming) στον σύνδεσμο: (link)


Η εκδήλωση αναρτήθηκε στο συνδέσμο:
https://youtu.be/uittCG947zY

Ημερίδες για την Κοινωνική Οικονομία και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της Πράξης «Δημιουργία και λειτουργία Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης της ανάπτυξης και της προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοι. Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας για τις δράσεις Ε1.1 και Ε.3.1», διοργανώνει δύο ημερίδες, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρα 09.00-14.00 με θέμα «Το Μέλλον των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Προβληματισμοί, Προτάσεις και Προοπτικές» και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 09.00πμ με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα Οι κρίσιμες Επιστημονικές Προσκλήσεις» και ώρα 09.00-14.00, στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Λ. Μεσογείων 156, στάση μετρό Εθνική Άμυνα. (link)

Ημερίδα ΜΚΕ ΕΑΠ Ξάνθη

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

"Καινοτομική Επιχειρηματικότητα - Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Success Stories Φοιτητών ΕΑΠ"

την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στο επιμελητήριο Ξάνθης.

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google

JoomShaper