Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες. Η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης – είτε εν καιρώ ακμάζουσας οικονομίας είτε κατά τη διάρκεια ύφεσης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες και στην ποιότητα του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός μας είναι να παροτρύνουμε τηνσυμμετοχή και να εμπνεύσουμε την ελπίδα τόσο σε έμπειρους επιχειρηματίες, όσο και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη στο πρώτο επιχειρηματικό τους εγχείρημα. (link)

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 1o διαγωνισμό «ΙΤ4gov» του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την ανάδειξη, πιστοποίηση, αξιοποίηση και επιβράβευση καινοτόμων εφαρμογών για τη διοικητική μεταρρύθμιση, οι οποίες θα στηρίζονται στις νέες τεχνολογίες. (link)

BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS 2015-16

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS 2015-16!

Δηλώστε συμμετοχή στον πιο συναρπαστικό Διαγωνισμό με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή και διοικήστε την εταιρεία σας με την Ομάδα σας, online. Κερδίστε Βραβεία, Δίπλωμα, δώρα. Φέτος μαζί και οι Ημέρες Καριέρας, διήμερο συναντήσεων με κορυφαίες επιχειρήσεις που προσφέρουν Θέσεις Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης, ευκαιρίες για τα μέλλον σας.

Διαγωνισμός IT 4 Gov από το ΥΠΕΣΔΑ για καινοτόμες εφαρμογές στη διοικητική μεταρρύθμιση

Ανακοινώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός "IT 4 Gov", στόχος του οποίου είναι να αναδείξει, να πιστοποιήσει, να αξιοποιήσει και να βραβεύσει καινοτόμες εφαρμογές σχετικά με τη διοικητική μεταρρύθμιση, οι οποίες βασίζονται στις νέες τεχνολογίες. (link)

STARTUP GREECE Awards: Τα βραβεία που αναδεικνύουν τη νέα ελληνική καινοτόμο επιχείρηση

Σε μια εποχή που στην Ελλάδα έχουν γίνει τεράστια βήματα για την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικότητας και καθώς έχει πλέον δημιουργηθεί ένα αξιοπρόσεκτο Start-Up οικοσύστημα, ήρθε η ώρα για την αναγνώριση και επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειας των νέων καινοτόμων επιχειρήσεων. (link)

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google