Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 

στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στην Πάτρα

 Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), στην Πάτρα σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), Σταδίου Πλατάνι, Ρίο Πατρών. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων και υπό ίδρυση εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της έρευνας και τεχνολογίας, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

 

O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, διεξάγεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, με στόχο την ουσιαστική συμβολή στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της έρευνας και τεχνολογίας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, Angel Investor & Entrepreneur, η οποία θα μας αναλύσει τα σημαντικότερα σημεία (Α-Ω), για το πώς μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου, 2015 και λήγουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2015. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, γύρω στον Ιανουάριο, θα γίνει επιλογή από διεθνής κριτές των πρώτων 25 ομάδων και θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Αν έχετε ένα νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο δράσης και θα έχετε τη δυνατότητα να συναγωνισθείτε με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας. Ο τελικός στόχος του διαγωνισμού, είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους για τα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεπτούν τον ιστότοπο mitefcompetition.org. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και στα social media του ΜΙΤΕF Greece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

MITEFGreece, Χριστίνα Κάλλη, 210 7211034

ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, Κλεάνθη Ζαχαροπούλου, 2610 965278 / Αγγελική Κοσμάτου, 2610 965266

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google

JoomShaper