Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Patras Science Park) και το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στην Πάτρα, σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, στις 12:30, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (1ος όροφος). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

 Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, Angel Investor & Entrepreneur, που θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης. Επιπλέον ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, της εταιρίας Yodiwo και ο Χρήστος Αλεξάκος, συνιδρυτής της εταιρείας InSyBio Ltd., που αναδείχθηκαν νικήτριες στο διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition 2016 καθώς και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

 O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

 Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, θα ξεκινήσουν από τις 28 Οκτωβρίου, 2016 και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2016. Τον Ιανουάριο, 2017, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

 Αν έχετε ένα νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο δράσης, καθώς και να συναγωνισθείτε με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους στα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

 Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.

 Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο: Funding your Startup

Για περισσότερες πληροφορίες

MIT Enterprise Forum Greece, Χριστίνα Κάλλη: 210 7211034

Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, Μαρία Τσάμη: 2610 911 550

Διοργάνωση εβδομάδας αφιερωμένης σε νεοφυείς επιχειρήσεις στα Χανιά

Το STARTUP EUROPE WEEK οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe initiative και διοργανώνεται στα Χανιά από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ. (link)

Ημερίδα "Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 - Συνέργεια Έρευνας & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων"

13o Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ο προσανατολισμός των νέων επιχειρηματικών δράσεων στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών, και σε καινοτόμους μεθόδους οργανωσης και διοίκησης, αποτελούν βασικά χαρακτηριστηκά της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. (link)

Έρχεται το 5ο "Mobile Marketing Event by Warply" στις 28 Ιανουαρίου

Το 5ο "Mobile Marketing Event by Warply" - η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνει η Warply για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 17.30, στο Μουσείο Μπενάκη (στο Κτίριο της Οδού Πειραιώς), με τίτλο και βασικό θέμα το "Programmatic Demystified: Targeting, Measurement, Formats" και καλεσμένους ομιλητές, ειδικούς του χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης στην Ελλάδα. (link)

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google

JoomShaper