Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Σύνταξη Ερευνητικής Πρότασης για Εκπόνηση Επιστημονικής Έρευνας στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες»

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθεί για δεύτερη φορά το εξ αποστάσεως πρόγραμμα με τίτλο «Σύνταξη Ερευνητικής Πρότασης για Εκπόνηση Επιστημονικής Έρευνας στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες» από 7 Μαρ 2016 έως 30 Ιουν 2016. Σκοπός του παρόντος προγράμματος είναι η επιμόρφωση στο ευρύτερο πεδίο της ερευνητικής μεθοδολογίας και να παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για τον σχεδιασμό μιας επιστημονικής έρευνας. Η διαδικασία αυτού του σχεδιασμού είναι περισσότερο γνωστή ως ερευνητική πρόταση. Βασικό στοιχείο του προγράμματος είναι η εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη των εκπαιδευόμενων κατά τη σύνταξη της ερευνητικής πρότασης με θέμα της επιλογής τους. (link)

Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: Επιδοτούμενα σεμινάρια για την κινεζική αγορά και τις πωλήσεις

Σεμινάρια κατάρτισης για την κινεζική αγορά και τις πωλήσεις, με πιστοποιημένους εισηγητές, διοργανώνει το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο. Τα σεμινάρια των εργαζομένων είναι επιδοτούμενα μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 - 25 του ΟΑΕΔ "ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν ανέξοδα τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους και να είναι πιο καλά προετοιμασμένες στη συνεργασία τους με την κινεζική αγορά, το εμπόριο και τις υπηρεσίες". (link)

Δωρεάν σεμινάρια «Διεκδίκησε μια θέση εργασίας στην Αγορά»

Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων « Mellon» είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης δεξιοτήτων με στόχο την ένταξη και παραμονή περισσότερων ανθρώπων στην αγορά εργασίας, με προτεραιότητα τους ανέργους. (link)

Επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προκήρυξης από τον ΟΑΕΔ του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2015, οργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης για τους εργαζομένους, με σχέση εξαρτημένης εργασίας (ΙΚΑ), στις επιχειρήσεις – μέλη του. (link)

Δωρεάν Σεμινάρια Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει ανοικτά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα», στα οποία συμμετέχουν ομιλητές με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, παρέχοντας πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων ιδεών. (link)

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google