Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: Επιδοτούμενα σεμινάρια για την κινεζική αγορά και τις πωλήσεις

Σεμινάρια κατάρτισης για την κινεζική αγορά και τις πωλήσεις, με πιστοποιημένους εισηγητές, διοργανώνει το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο. Τα σεμινάρια των εργαζομένων είναι επιδοτούμενα μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 - 25 του ΟΑΕΔ "ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν ανέξοδα τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους και να είναι πιο καλά προετοιμασμένες στη συνεργασία τους με την κινεζική αγορά, το εμπόριο και τις υπηρεσίες". (link)

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google