Γιατί οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν στραφεί στο ψωμί;

Kάθε χρόνο ιδρύονται στην Ελλάδα περισσότερες από 40.000 νέες επιχειρήσεις. Από αυτές, σύμφωνα με έρευνα της Endeavor Greece, πάνω από μία στις τέσσερις, δηλαδή περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις, προσανατολίζονται στη λιανική ρούχων και παπουτσιών, αλλά και στον χώρο της εστίασης. Και όταν λέμε «χώρο εστίασης», η μόδα πλέον σε αυτό το κομμάτι της αγοράς δεν είναι η ίδρυση κάποιου σουβλατζίδικου – φαγάδικου, αλυσίδας fast food ή καφετέριας. (link)

“Ελληνική Πρωτοβουλία”: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα “VentureGarden”

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative - THI) ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τον νέο κύκλο του προγράμματος “VentureGarden”. Το VentureGarden πραγματοποιείται από κοινού από το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT), μέλους του Κολεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας. (link)

Kick Athens: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον δεύτερο κύκλο

Μετά την υλοποίηση του A' κύκλου του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος επιχειρηματικότητας Kick Athens, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η περίοδος εγγραφών για το Β' κύκλο του προγράμματος η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαΐου 2015. (link)

Expo Milan 2015: Σημαντικό Πεδίο Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) στους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων & αγροτικών προϊόντων

Η παγκόσμια έκθεση Expo Milan 2015 αποτελεί φέτος για την Ιταλία ένα πολύ σημαντικό και πολυεπίπεδο γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει 20 εκ. τουρίστες. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 140 χώρες και θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 1 εκατ. τετραγωνικών μέτρων, εντός της οποίας θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα των συμμετεχόντων χωρών. Στο πλαίσιο της παγκοσμίου ενδιαφέροντος έκθεσης θα στηθεί ένα «έξυπνο χωριό», ως πρότυπο αστικής ανάπτυξης και ως διεθνές κέντρο ανταλλαγής τεχνογνωσίας, στο οποίο θα φιλοξενηθούν, ποικίλες εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και με θεματικούς άξονες τη γαστρονομία, την καινοτομία και την αειφορία. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η έκθεση να μετατραπεί σε ένα τεχνολογικά προηγμένο αστικό κέντρο, το οποίο θα διαχειρίζεται «έξυπνα» τη χρήση ενέργειας και θα δώσει έμφαση στη γαστρονομία, που βρίσκεται πίσω από την «εμπειρία» του επισκέπτη. (link)

Συζήτηση για την "Αναζήτηση και Αξιοποίηση χρηματοδότησης από προγράμματα ΕΣΠΑ"

Αυτή την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 7-9 μμ, στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Κηφισιάς -Έπαυλη Δροσίνη, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την "Αναζήτηση και Αξιοποίηση χρηματοδότησης από προγράμματα ΕΣΠΑ". Αφορά σε περιπτώσεις επιχειρήσεων , οργανισμών , νέων , ερευνητών κά. Ομιλητής ο κ. Ιωάννης Λιάκος, εξαίρετος επιστήμονας και με μεγάλη εμπειρία στο θέμα. (link)

Flickr Photos

Twitter Feed

MKE_EAP Με 443 εκατ. ευρώ ενισχύεται η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία https://t.co/Qx1NZ1qicp
MKE_EAP 3ος μεγαλύτερος τομέας σε αριθμό απασχολούμενων στη χώρα μας o Τουρισμός | Κοινωνία https://t.co/xEAU8nip22

Facebook Page

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τζωρτζ 4 − Πλατεία Κάνιγγος, 10677, Αθήνα

Τηλ: +(30) 210 9097205

Fax: +(30) 210 7221303

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: mke.eap.gr

markerΧάρτης Google

JoomShaper